Натисніть Enter для відправки запиту, натисніть ESC для виходу з пошуку.

Політика конфіденційності
Політика конфіденційності

Управління даним сайтом https://plenka.market/ (далі - "Сайт") здійснюється ТОВ "ВАЙЛЕКС ГРУПП", код ЄДРПОУ (38532787), юридичною особою, зареєстрованою і діючою відповідно до вимог законодавства України (далі - «Компанія»). Нашій Компанії важлива конфіденційність і безпека персональної інформації осіб, що відвідують Сайт, а також тих, хто користується його послугами, у зв'язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційну інформацію користувачів, тим самим створюючи комфортні та безпечні умови використання Сайту.

У даній Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі - "Політика"), встановлюється порядок здійснення Сайтом обробки персональних даних, види персональних даних, що збираються, заходи безпеки для захисту персональних даних, а також інформація для користувача щодо отримання доступу, видалення, блокування своїх персональних даних.

Загальні положення даної Політики викладені нижче.

  1. Власником персональних даних є ТОВ "ВАЙЛЕКС ГРУПП".

  2. Місце зберігання і обробки персональних даних знаходитися за адресою: (04655, м. Київ, вул Вербова, 21)

  3. Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту.

  4. Відповідно до Закону України "Про захист персональних даних", заповнюючи дані реєстраційної форми та ставлячи позначку про ознайомлення з цією Політикою, Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення реалізації таких цілей, як:
    • Забезпечення використання інтернет-сервісів Сайту і обмін інформацією, доступною на Сайті;

• Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для обробки зробленого Вами замовлення та Ваших запитів або для цілей, які можуть існувати для досягнення здійснення кінцевої мети - задоволення потреб користувача.

  1. Для того, щоб взаємодіяти з Сайтом, Вам необхідно ознайомитися з Вашими правами і обов'язками, які представлені в статті 8 Закону України "Про захист персональних даних" і повністю з ними погодитись.              

  2. Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, передбачених цією Політикою.

  3. Компанія розуміє, що особиста інформація є невід'ємною частиною немайнових прав будь-якої фізичної особи, а також цінує Ваше право на особисте життя і нерозголошення Ваших персональних даних, і тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів.

  4. Компанія діє на підставі даної Політики і чинного законодавства України.

  5. Персональні дані зберігаються не більше терміну, передбаченого для здійснення реалізації цілей, представлених в цій Політиці, також не більше терміну, передбаченого чинним законодавством України, або до моменту видалення Вами цих даних.

 

В цю політику періодично і без попереднього повідомлення можуть вноситися зміни і доповнення, в тому числі, при зміні вимог законодавства.

 

У разі внесення суттєвих змін до цієї Політики Компанією буде розміщено повідомлення на Сайті і зазначено термін набуття чинності цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного строку Ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це буде означати, що Ви погоджуєтеся з відповідними змінами Політики.